<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2614159600575&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">

Milanomessen 2022

Vi er tilbake fra Italia med en bråte av flotte møbelnyheter. Bli kjent med det ferskeste fra katalogen til Magis, Arper, Caimi, Sovet og Dieffebi. Eco-design er grunnlaget bak de bærekraftige møblene, se et knippe av nyhetene under her!

Eco design er i fokus på Milanomessen 2022 – se nyhetene her!

Endelig, etter to års opphold, er Milanomessen tilbake. Det betyr mange spennende nyheter fra våre produsenter.

Det er nok mange i bransjen som har savnet Milanomessen – verdens største og viktigste møbelmesse. For vår del var det utvilsomt et kjærkomment gjensyn, etter to år med avlysninger grunnet pandemien.

Her samles alle de ledende møbelprodusentene i Milano for å vise sine nyeste kolleksjoner, og hvordan de går nåtidens og fremtidens trender i møte. Den klareste trenden er uten tvil eco-design, som er grunnlaget til bærekraftige møbler og miljøvennlige materialer.

Vi ser for eksempel en langt mer bevisst bruk av materialer og konstruksjoner som gjør det mulig å skifte ut deler for å forlenge møblenes levetid. Her snakker vi bioplast og resirkulert plast, stål og sertifisert tre. Stoppmøbler med avtagbare trekk er også på fremmarsj. 

Som alltid etter Milanomessen er det en stor mengde spennende nyheter fra produsentene våre. Her kan du se et utvalg av våre favoritter:

 

Magis

Magis viste både nyheter og klassikere på en ren og åpen stand delt inn i fire soner: bolig/hjemmekontor, lounge, co-working og nyheter. På sistnevnte kunne vi blant annet se disse:

Magis_alpina_chair_group_01

Magis_alpina_chair_01

Alpina

Des: Edward barber & Jay Osgerby

En stol inspirert av en klassisk alpin møbeltradisjon, som passer inn i både tradisjonelle og moderne miljøer. Stolen kombinerer heltre av ask (FSC-sertifisert) med en rygg i biobasert polypropylene, og er 100 prosent resirkulerbar. Til tross for kun harde overflater gir ryggen god fleksibilitet, og høy sittekomfort.

 

Magis_riace_sofa_01

Riace

Des: Ronan & Erwan Bourollec

Oppkalt etter de to kjente bronsestatuene av krigere fra 400–450 f.kr. som ble funnet i Sør-Italia i 1972. Armlenene og den øvrige synlige konstruksjonen er laget i hvit bronse, og viser Magis’ evne til å bruke materialer ulikt alle andre i bransjen. Perfekt som statement-møbel for inngangspartier og velkomstområder.

Magis_swing_freestanding_screen_blue_01

Magis_swing_freestanding_screen_anthracite_01

Swing

Des: Ron Gilad

En frittstående skjermvegg med lydabsorberende panel som lar seg åpne og lukke etter ønske, slik at du kan skape både åpne og lukkede rom. En perfekt delevegg for fleksibel inndeling i landskap og flerbruksarealer på et aktivitetsbasert kontor.

Magis_costume_low_table_group_01

Costume

Des: Stefan Diez

Den populære eco-designede og allsidige modulsofaen har fått tilført to bordelementer som ytterligere øker bruksområdene. Bordene integreres som moduler, enten i et 90-graders hjørne eller mellom setemodulene. De er laget i 100 prosent stål, et materiale som både er solid og bærekraftig.

 

Se alle nyhetene fra Magis her.

 

Arper

Arper presenterte sine nyheter i en labyrint med vegger av hengende hvite tekstiler – hvilket utgjorde en av messens største stands. Etter hvert som du beveget deg gjennom labyrintens korridorer, kunne du blant annet se disse produktene dukke opp:

Arper Shaal 2 seter

Arper Shaal hjørne

Shaal

Des: Doshi Levien

En herlig modulbasert sofa med en komfort du neppe har opplevd tidligere. Her tar Arper steget opp blant de ledende sofaprodusentene i verden, med et møbel som passer for enhver sammenheng – i stuen, hjemme eller i resepsjonen eller loungen på jobb. Ulike materialvalg lar deg skape mange forskjellige uttrykk, som for eksempel med hud utvendig og tekstil på innsiden.

Juno 02

Juno 02 

Des: James Irvine

En av Arpers klassikere i ny utgave, laget i 70 prosent resirkulert industriell plastavfall. Den kommer i seks nye farger som passer like bra i et hjem som i en kantine eller kafè, både  inne og utendørs. Stolen er stabelbar og leveres med eller uten armlener.

Arper Oell

Oell 

Des: Jean-Marie Massaud

En herlig kolleksjon av lounge-, sofa- eller sidebord i to forskjellige høyder. Bordplatene kommer i keramikk eller lakkert MDF.

Arper Aeeri detalj.

Arper Aeeri

Aeeri 

Des: Peter Kunz  

En elegant og slank bordserie, med bordplate i metall, og ben i metall eller heltre eik  (europeisk FSC-sertifisert eik). Fås også i to ulike høyder.

 

Se labyrinten og flere nyheter fra Arper her.