<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2614159600575&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">

Bli kjent med oss

Om Next Level Design

30 år i forkant

Historien om Next Level Design er en historie om lidenskap. Til design, til Italia og til mennesker. Fra starten i 1987 har ønsket om å inspirere mennesker med design som er funksjonelt – men aldri kjedelig – drevet oss fremover og oppover.

I dag er vi Norges ledende uavhengige agentur/distributør av designmøbler til prosjektmarkedet. 

Vi har fokus på bærekraft, sosialt ansvar, design, kultur, tradisjon og ikke minst kvalitet.  Derfor representerer vi KUN produsenter som produserer selv, i Europa.  Det er vår garanti til deg, at det du kjøper, varer lenge, i bruk og utrykk, laget av mennesker som er stolte av det de gjør, og produsert med minst mulig påvirkning av naturen. 

0

Produktgrupper

0

Produsenter

0

Produkter

Vår historie

1987

PR Interiør AS startes av Per Rune Pedersen. Virksomhet holder til i Drammen, og selger møbler til kontor og offentlig miljø.

 

 

1990-2002

Selskapet flytter fra Drammen til Oslo, etter noen år med showroom i Parkveien flytter PR Interiør inn i tidligere industrilokaler i Schweigaardsgate, et signal om endringene som skal følge. Europeiske designmøbler blir satsingsområde og da med hovedvekt på Italia. 

I denne perioden får selskapet eksklusive agentur avtaler, med blant andre Arper, Caimi Brevetti og Sitland, alle som den dag i dag er sentrale varemerker i virksomheten.

På bilde: Arper Anno 1990 og Arper Anno 2000

2003

PR Interiør selges, men varemerkene føres videre i et nytt selskap: Next Level Design AS.  Forretningsmodellen endres og tidligere konkurrenter blir nå kunder, idet Next Level Design går fra å være forhandler til å bli en distributør og agenturvirksomhet.  Samtidig etablerer det nye selskapet seg med kontor og showroom i Drammensveiens ambassadeområde.

På bilde: Caimi Socrate vårt mest solgte hyllesystem i begynnelsen av det nye millenium.

2004-2012

I disse årene vokser Next Level Design langsomt, men sikkert.  Godt hjulpet av et produkt; Arper Catifa 46, som blir lansert i 2004 og raskt befester seg som en bestselger og blir benchmark og inspirasjon for designere og konkurrenter verden over.  Mot slutten av perioden styrkes selskapet med sine første ansatte, blant annet Marianne og Herman.  

På bilde: Arper Catifa 46-lansert 2004, og Sitland Team strike som i perioden blir en av landets mest solgte kontorstoler.

2013

Arper etablerer eget monobrand showroom på Skøyen, og gjør dermed Oslo til én av de første byene i verden der den ledende italienske produsenten etablerer et eget showroom, i samarbeid med oss. For å styrke organisasjonen begynner Pia Folvik som administrativ leder i 2014.

På bilde: Arper åpner monobrand showroom på Skøyen.

2015

Next Level Design utvider sine arealer på Skøyen og får egne showroom til varemerkene  Sitland, Kymo og LZF.

På bilde: Sitland Cell og LZF-Lamps Cuad.

2017

Next Level Design overtar eneretten til å distribuere det ikoniske varemerke Magis. Teamet styrkes ytterligere ved at Anders Solberg begynner og etterhvert med hovedansvar for Sitland, som vokser kraftig, og etterhvert blir NLD sitt største varemerke, målt i omsetning.

På bilde: Magis Officina sofabenk og bord.

2018

Sitland kjøpes opp av MIG group (et Italiensk industri og investeringsselskap), gjennom MIG utvider NLD sine portefølje med Rotaliana.  Dette er også året der Herman overtar som daglig leder, fra Per Rune, som skal fokusere på forhandlere og varemerker som blant andre Arper.

På bilde: Rotaliana Squiggle og bordlampe String.

2019

Tidenes beste år for Next Level Design AS, som lander flere store prosjekt i samarbeide med sine forhandlere. Møteroms “poddene” fra SBS (Silence Business Solutions) kommer inn for å møte behovet for isolerte rom i rom til de etterhvert helt enerådene landskapsorganiserte kontormiljøene.

På bilde: SBS Duo

2020

Utfordringene knyttet til 2020 tvinger frem organisatoriske endringer og en sterkere digital tilstedeværelse. Sølvi Kraft ansettes for å styrke den administrative siden, mens nye varemerker innføres til porteføljen: Sovet, Mara og Glamora (tapeter), som sammen gjør Next Level Design til den mest komplette leverandøren i Norge.

På bilde: Sovet Slim og Autumn, Mara Argo collection, og Glamora (tapet)

Kontakt oss