<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2614159600575&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Costume_webinarpromo_captions_v2

Hvordan vil fremtidens verdier påvirke design?

Magis’ nye sofa Costume setter bærekraft i høysetet, ved å kombinere resirkulerbar plast med enkelt bytte av deler. Det gjør sofaen usedvanlig fleksibel, og forlenger levetiden. Det er et godt eksempel på hvordan nye krav påvirker hvordan vi må tenke design nå og i fremtiden. Vi har satt sammen et tredelt webinar om temaet, tettpakket med spennende innhold:

 

Costume, og bærekraft i alle ledd

Designer Stefan Diez er hjernen bak Costume-sofaen. Han presenterer møbelet live fra sitt studio, og viser hvordan bærekraft er bygget inn fra bunnen av, i motsetning til en tradisjonell sofa.

 

En norsk designduo på innsiden av Magis

Torbjørn Anderssen fra designduoen Anderssen & Voll har bevist at det er fullt mulig for norske designere å hevde seg internasjonalt. Han deler sine erfaringer om hvordan det er å jobbe på innsiden av et av Italias ledende brands, under legenden Eugenio Parazza.

 

Ditt neste kontor er ikke et kontor

Kontor er en utdatert modell for hvordan vi utfører arbeid, mener Sigmund Wien Nordli. Hva skal vi vektlegge når vi planlegger arbeidsplasser for de neste 10–20 årene?

Fyll ut skjema:

Webinaret varer i underkant av en time.