<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2614159600575&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
IMG_5149

Matchende stoler til elegant, fredet bygg for Formuesforvaltning

Formuesforvaltning holder til i en stor, ærverdig gammel bygning som pleide å være en bolig, med arbeidslokaler som nærmest føles som å sitte i en stue. Deler av den er fredet, med stor takhøyde, stukkatur, marmorerte søyler og marmorgulv.

Interiørarkitekt Kristine Aassved Storeide ble hyret inn for å myke opp interiøret og få det til å stå mer i stil med resten av bygget. 

– Det var litt hummer og kanari, og målet var å gjøre det mer ensartet. Hovedleveransen fra Next Level Design var møteromsstoler fra Sitland, som kunden hadde hatt gode erfaringer med tidligere. De har kommet i tøffere utgaver med nye farger siden forrige leveranse i 2007, så vi supplerte med flere, sier hun.

Mye av det tradisjonelle, elegante i bygget er bevart, og Storeide påpeker at de bevarte mer enn de var nødt til. De nye stolene bygger opp under, heller enn å bryte med den fornemme stilen.

– Next Level Design er alltid med i loopen når jeg shopper rundt etter leverandører og produsenter. De er spesielt gode på sittekomfort, og du får mye for pengene, sier Storeide.

Hun forteller om svært mange gode tilbakemeldinger på resultatet fra både kunden og andre besøkende siden det nye konseptet sto ferdig.

Se bilder fra prosjektet

IMG_5169 IMG_8636 2_1 IMG_8637_1 IMG_5149-1

Vi hjelper deg å skape gode arbeidsmiljø

Next Level Design representer kun merker med 100 % produksjon i Europa.

Dette bidrar til å sikre kvalitet, innovasjon og en bærekraftig utvikling.