<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2614159600575&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">
Kopi av Bane Nor_high_res_foto Kjetil Gudem-103

Leverte tidløse sittemøbler til åtte etasjer for Bane Nor

Det nye hovedkontoret til Bane Nor er på over 20 000 kvadratmeter, fordelt på åtte etasjer. Interiørarkitekt Cathrine V. Edwards i Krohnark fikk i oppdrag å skape et bærekraftig konsept for interiøret, som skulle være tidløst, solid og tåle hard bruk.

– Jeg har jobbet med Next Level Design i 20 år og bruker dem i mange prosjekter. De har lang erfaring, kjenner produktene sine og står alltid for kvalitet, sier Cathrine.

Sammen med prosjektgruppen til Bane Nor, prøvesatt og testet de forskjellige møbler, og landet på et utvalg av stoler og soft seating: Arbeidsstoler og møteromsstoler fra Sitland, auditoriestoler fra Arper, og loungemøbler fra Arper og Magis. 

Levert via forhandler; Lindbak Kontor AS

"Kunden ble kjempefornøyd. Vi hadde en liten utfordring med armlenene, men Next Level Design ordnet opp. Alle er jo flinke når det går som det skal, men det er når man møter utfordringer at man virkelig kjenner på hvor god forhandleren er, sier Cathrine."

Cathrine V. Edwards
KROHNARK

Se bilder fra prosjektet

Alle bilder er tatt av fotograf Kjetil Gudem

Vi hjelper deg å skape gode arbeidsmiljø

Next Level Design representer kun merker med 100 % produksjon i Europa.

Dette bidrar til å sikre kvalitet, innovasjon og en bærekraftig utvikling.