<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://ct.pinterest.com/v3/?event=init&amp;tid=2614159600575&amp;pd[em]=<hashed_email_address>&amp;noscript=1">

Rebel: Nerdekultur møter kvalitetsdesign på St. Olavs Plass

Over 17 etasjer viser IT- og teknologihuben Rebel hva som er mulig å få til om du tør å satse på et tydelig interiørkonsept.

Rebel: Nerdekultur møter kvalitetsdesign på St. Olavs Plass

Like nedenfor St. Olavs plass i Oslo ligger IT- og teknologihuben Rebel. Bygget er like mye kontorfellesskap som eventarena, der utviklere og tech geeks får utfolde seg fritt over 17 etasjer. Målet er å inspirere til kunnskapsdeling og innovasjon. Det får du ikke gjort i et sterilt kontorbygg.

 

HubSpot Video

 

 

– Rebel er i essens en møteplass, og det betyr at vi har tilrettelagt alle områdene for at du kan veksle mellom tunge fagmøter og de sosiale møtene i samme bygg, sier Bjørn Tumyr i Rebel.

 

Han innehar den noe uvanlige tittelen Rebel Yoda, og det gir kanskje en fornemmelse av designkonseptet som preger bygget. Her er nerd en hedersbetegnelse, og legger føringer for et mildt sagt overskuddspreget interiør.

 

Where we’re going, we don’t need roads!

– Ganske tidlig etablerte vi «Tilbake til fremtiden» som en fortelling til å gi oss noen ledetråder om hvordan vi skulle gripe an interiøret her. Jeg hadde en drøm om at vi skulle skape et sted hvor du ikke helt vet hva som skjer rundt neste sving, sier Tumyr.

 

Han viser fram DeLorean-bilen og klokketårnet fra samme film, og Tardis-maskinen fra Doctor Who som åpner opp til et møterom. Bygget er fullt av slike «easter eggs» som vil glede dem som tar referansene, og fungerer som pen dekor for alle andre.

 

Leietakere får flytte rett inn i et ferdig konsept, samtidig som hele bygget utgjør en overordnet helhet.

 

Stor leveranse fra Next Level Design

Det er selvsagt ikke mulig å innrede 17 etasjer med kun nerdememorabilia. I samarbeid med Krohnark har Next Level Design levert designmøbler fra fire av sine største produsenter til å smykke landskapet.

 

– Rebel er et av de prosjektene der vi har fått lov til å vise den bredden vi har, med produkter fra fire av våre største produsenter, i kategoriene møterom, konferansesenter, kafé-hangouts og lounge, sier Herman Haver Løseth, daglig leder i Next Level Design.

 

Ikke minst er flere av etasjene utstyrt med lydtette møtepods for videomøter og stillearbeid – en av de hotteste utviklingene innen kontorinnredning for tiden.

 

Tett og tidlig samarbeid mellom aktørene

– Vi valgte produkter fra Next Level Design fordi de har en funksjon og kvalitet som passet veldig bra inn i vårt prosjekt, og en estetikk som matchet konseptene vi skulle ha. De har dessuten en veldig god produsentkunnskap, sier Margrete Landrø i Krohnark.

 

Krohnark og Rebel fortjener også skryt for å ha involvert produsenter i en svært tidlig fase, slik at de fikk maksimalt ut av den tilgjengelige kompetansen og porteføljekunnskapen. Det er når leverandørene blir mer enn bare rene grossister at de virkelig gode prosjektene får mulighet til å realiseres.


– Next Level Design har levert det de skal og mer til. De har vært , noe som ikke bare er sjarmerende, men betryggende og fint for oss som skal få et stort prosjekt som dette til å fungere. En leverandør som er på ballen og løser våre utfordringer, det føler jeg Next Level Design har vært, sier Tumyr.

 

New call-to-action